Päiväkotiin

Suosituimmat tuotteet päiväkotilaisille

Yksi arkki 14,90€, kaksi arkkia 18,90€, kolme arkkia 24,90€

Ei enää kadonneita vaatteita tai leluja päiväkotilapsilla, kun ne nimetään lapsen mukaan. Valikoimissa on hyviä tarravaihtoehtoja, joilla merkitset lapsen vaatteet ja lelut selkeästi ja värikkäästi. Sopivia tarroja löytyy eri käyttökohteisiin, kuten vaatteisiin ja leluihin, niin pieniin kuin suuriinkin. Tarra kestää konepesun kuudessakymmenessä asteessa ja kuivauksen kuivausrummussa sekä pesun astianpesukoneessa sadassa asteessa. Lue lisää tuotteistamme.

Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Kiinnitys

Kiinnitä tarra napakasti puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Vaatteissa tarra pysyy kiinni pesulapussa tai merkkilapussa. Suoraan kankaaseen kiinnitettynä liima ei välttämättä kestä pesua. Anna liiman kuivua 24 tuntia ennen ensimmäistä pesua. Tarra kestää pesun pesukoneessa kuudessakymmenessä asteessa ja kuivauksen kuivausrummussa sekä pesun astianpesukoneessa sadassa asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Tuote-ehdotukset päiväkotilaisille:

There are 6 products.

Showing 1-6 of 6 item(s)

Pisara

Konepesun kestävä

Pyöreä nimitarra - Ympyrän muotoinen ja pesunkestävä nimikointitarra (⌀18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin.

Ympyrän muotoinen pesunkestävä tarra (⌀18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin....

Price €14.90 60 kpl
Osta

Monimuototarra

Konepesun kestävä

Monimuototarra

Monimuotoarkeissa yhdistyvät kolme käytännöllistä nimitarra-muotoamme....

Price €14.90 64 kpl
Osta

Pikkutarrat

Konepesun kestävä

Pienet pikkutarrat

Nimitarrat pieniin tavaroihin ja vaatteisiin. Suorakulmion muotoiset (15,5x5,5mm) ja...

Price €14.90 189 kpl
Osta

Heijastintarrat

Heijastintarrat

Turvaa pimeyteen näppärillä heijastintarroilla. Nyt voit lisätä heijastintarrat...

Price €14.90 / arkki Price
Osta

Silitettävät nimilaput

Konepesun kestävä

Silitettävät nimilaput

Kestävät kovaakin käyttöä ja yli 95 asteen pesuja. Kiinnitetään silitysraudalla...

Price €14.90 / arkki Price
Osta


Contact us

optional