Silitettävät nimilaput

Yksi arkki €14.90, 2 arkkia 18,90 €, kolme arkkia 24,90 €

Kestävät kovaakin käyttöä ja yli 95 asteen pesuja. Kiinnitetään silitysraudalla tekstiiliin. Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti erilaisissa tekstiileissä, kuten villassa sekä puuvillassa ja ne sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin.

Silitettävät nimilaput - pitkula valko-laku
search
  • Silitettävät nimilaput - pitkula valko-laku
Tax included

Maks. 22 merkkiä. 

Maks. 22 merkkiä. 

Esim. puhelinumero, yksikön nimi tai osoite 

Teema
Quantity

Lisää alla oleviin tekstikenttiin nimilappuusi tulevat tekstit ja valitse teema. Voit jättää toisen kentän tyhjäksi.

Ostamalla useamman arkin säästät: 1 arkki 14,90€, 2 arkkia 18,90€ ja 3 arkkia 24,90€. Arkit voivat olla erillaisia.

Ilmainen toimitus!

Nimilappujen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia nimilappuja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja nimilappu-arkkien välillä.

Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti erilaisissa tekstiileissä kuten villassa sekä puuvillassa ja ne sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin. Nimilaput kestävät hyvin jopa 95 asteen konepesua sekä kuivausrumpua.

Mihin käyttöön silitettävät nimilaput sopivat?

Silitettävät nimilaput soveltuvat lähes kaikenlaisten asusteiden ja tekstiilien nimikoimiseen ja merkitsemiseen.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti erillaisissa tekstiileissä kuten villassa sekä puuvillassa ja ne sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin. Nimilaput kestävät hyvin jopa 95 asteen konepesua sekä kuivausrumpua.

Kiinnittäessä käytä silitysraudan korkeinta lämpötilaa ja ota höyrytoiminto pois päältä. Irrota silitettävä nimilappu arkilta ja aseta se haluttuun paikkaan. Silitä rauhallisesti pyörivällä liikkeellä noin 8-10 sekuntia. Anna hetken jäähtyä ja nimilappu on kiinnitetty!

Verkkokaupan maksuvat

Verkkokaupassamme olevat maksutavat on toteutettu luotettavien maksuvälittäjien toimesta. Verkkokaupassamme kaikki henkilötietojen käsittely ja maksuliikenne tapahtuu aina vahvasti suojatulla https-yhteydellä ja kaikki ohjelmistot päivitetään säännöllisesti.

Maksuvälittäjien toiminta on Finanssivalvonnan alaista.

Kaikki maksutapavaihtoehdot