Pisara Pläntti Pötkö Monimuoto Pikkutarrat Omatarra Silitettävät

Silitettävät nimilaput
17,90 €

Yksi arkki 17,90€, kaksi arkkia 24,90€, kolme arkkia 27,90€

Kestävät kovaakin käyttöä ja yli 95 asteen pesuja. Kiinnitetään silitysraudalla tekstiiliin.

Silitettävät nimilaput
search
  • Silitettävät nimilaput
Sisältää alv:n

Maks. 12 merkkiä. 

Maks. 12 merkkiä. 

Teema
Määrä

Lisää alla oleviin tekstikenttiin nimilappuusi tulevat tekstit ja valitse teema. Voit jättää toisen kentän tyhjäksi.

Silitettävässä nimilappu-arkissa on yhteensä 70 / 64 nimilappua (pitkula / monimuoto). Ostamalla useamman arkin säästät: 1 arkki 17,90€ 70 kpl / 64 kpl, 2 arkkia 24,90€ 140 kpl / 128 kpl ja 3 arkkia 27,90€ 210 kpl / 192 kpl

Ilmainen toimitus!

Nimilappujen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia nimilappuja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja nimilappu-arkkien välillä.

Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti erillaisissa tekstiileissä kuten villalla sekä puuvillalla ja ne sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille,sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin. Nimilaput kestävät hyvin jopa 95 asteen konepesua sekä kuivausrumpua.

Kiinnittäessä käytä silitysraudan korkeinta lämpötilaa ja ota höyrytoiminto pois päältä. Irrota silitettävä nimilappu arkilta ja aseta se haluttuun paikkaan. Silitä rauhallisesti pyörivällä liikkeellä noin 8-10 sekuntia. Anna hetken jäähtyä ja nimilappu on kiinnitetty!