Suuret nimitarrat

Yksi arkki 15,00 €, 2 arkkia 20 €, 3 arkkia 25 €, 4 arkkia 30€
Ilmainen toimitus!

Selkeät, näkyvämmät ja pesunkestävät nimitarrat moneen eri käyttöön vauvasta vaarille. Suuret nimitarrat ovat omiaan suurempien tekstiilien ja esineiden nimikoimiseen, sekä senioreille, joiden näkö on iän myötä heikentynyt. Suuren nimitarran teksti on selkeää ja helposti luettavaa.

Suuret nimikointitarrat - ⌀40mm värikkäät ympyrän muotoiset tarrat 15 kpl
search
  • Suuret nimikointitarrat - ⌀40mm värikkäät ympyrän muotoiset tarrat 15 kpl

Suuret nimitarrat:

15,00 €
Sisältää alv:n

Maks. 22 merkkiä. 

Maks. 22 merkkiä. 

Esim. puhelinumero, yksikön nimi tai osoite 

Teema
Määrä

Saatat pitää myös

Heijastavat tarrat

Heijastavat tarrat netistä Heijastavat tarrat

Turvaa pimeyteen näppärillä heijastavilla tarroilla. Nyt voit...

Hinta 15,00 € / arkki Hinta
Ilmainen toimitus
Osta

Suuret ja selkeät nimikointitarrat sopivat moneen eri käyttöön vauvasta vaariin. Tarra-materiaali on tiukkaliimaista ja konepesun sekä kolhujen kestävää tarraa. Suurilla nimitarroilla merkkaat selkeästi erikokoiset vaatteet sekä tavarat.  

Ostamalla useamman säästät: Yksi arkki 15 €, kaksi arkkia 20 €, kolme arkkia 25 €. Arkit voivat olla erilaisia.

Toimitusaika 3-8 arkipäivää - Ilmainen toimitus!

Tarrojen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia tarroja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja tarra-arkkien välillä.Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Nimikointitarroissa on kääntöpuolella itsekiinnittyvä, voimakas liimapinta.
Irroita tarra arkistaan ja paina tarra liimapinta nimikoitavan vaatteen pesu– tai merkkilappuun kiinni, ei kuitenkaan suoraan vaatteen kankaaseen.
Tavaroissa ja asusteissa joissa ei ole pesulappua, tarra pysyy parhaiten kiinni tasaisella ja puhdistetulla pinnalla. Anna tarran kiinnittyä 24 tunnin ajan ennen pesua.
Tarrat ovat tiskikone- ja pyykinpesukonepesun kestäviä, jopa yli 60 asteen pesut.
Säilytä irralliset tarrat pienten lasten ulottumattomissa.

Verkkokaupan maksuvat

Verkkokaupassamme olevat maksutavat on toteutettu luotettavien maksuvälittäjien toimesta. Verkkokaupassamme kaikki henkilötietojen käsittely ja maksuliikenne tapahtuu aina vahvasti suojatulla https-yhteydellä ja kaikki ohjelmistot päivitetään säännöllisesti.

Maksuvälittäjien toiminta on Finanssivalvonnan alaista.

Kaikki maksutapavaihtoehdot