Tuotepaketit

Neljän arkin setti 25€

Tuotepaketeissa yhdistyvät monta hyödyllistä nimikointityyppiä ja saat niiden avulla tilattua vaivattomasti kattavan setin. Kaikista paketeista löydät sopivia tarroja tai nimilappuja niin isoihin, kuin pieniin kohteisiin. 

Lisää alla oleviin tekstikenttiin nimitarroihisi tulevat tekstit ja valitse sopivin tuotepaketti. Voit jättää toisen tekstikentän tyhjäksi. Tuotepaketin valinta vaihtaa tuotekuvan, joten näet siitä eri pakettien sisällön tarkemmin.

Tuotepaketit
search
  • Tuotepaketit

Maks. 22 merkkiä. 

Maks. 22 merkkiä. 

Esim. puhelinumero, yksikön nimi tai osoite 

Tuotepaketti

Tuotepaketit:

25,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Saatat pitää myös

Heijastavat tarrat

Heijastavat tarrat netistä Heijastavat tarrat

Turvaa pimeyteen näppärillä heijastavilla tarroilla. Nyt voit...

Hinta 15,00 € / arkki Hinta
Ilmainen toimitus
Osta

Tuotepaketissa on aina 4 tarra-arkkia, minkä tilaaminen on todella helppoa ja nopeaa. Valitse vain mieluisin paketti ja täytä nimitiedot.

Tuotepaketti 1: valkoiset nimitarrat - pötkö 22 x 12mm 70kpl, monimuoto 64kpl, ympyrät Ø 40mm 15kpl ja pikkutarrat 15,5 x 5,5mm 189kpl

Tuotepaketti 2: värikkäät nimitarrat - pötkö 22 x 12mm 70kpl, monimuoto 64kpl, ympyrät Ø 40mm 15kpl ja pikkutarrat 15,5 x 5,5mm 189kpl

Tuotepaketti 3: valkoiset monimuoto nimitarrat 64kpl ja värikkäät pikkutarrat 15,5 x 5,5mm 189kpl : silitettävät valkoiset pötkö nimilaput 22 x 12mm 70kpl ja värikkäät monimuodot 64kpl

Tuotepaketti 4: valkoiset monimuoto nimitarrat 64kpl ja värikkäät pikkutarrat 15,5 x 5,5mm 189kpl : värikkäät silitettävät pötköt 22 x 12mm 70kpl ja heijastintarrat 44 kpl

tag_faces  Klikkaa kuva isoksi, niin näet tarkemmin tarramallit ja niiden koot. Tuotekuva vaihtuu, kun valitset tuotepaketin valikosta.

Toimitusaika 3-8 arkipäivää - Ilmainen toimitus!

Tarrojen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia tarroja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja tarra-arkkien välillä.Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.


Mihin käyttöön silitettävät nimilaput sopivat?

Silitettävät nimilaput soveltuvat lähes kaikenlaisten asusteiden ja tekstiilien nimikoimiseen ja merkitsemiseen.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti erillaisissa tekstiileissä kuten villassa sekä puuvillassa ja ne sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin. Nimilaput kestävät hyvin jopa 95 asteen konepesua sekä kuivausrumpua.

Verkkokaupan maksuvat

Verkkokaupassamme olevat maksutavat on toteutettu luotettavien maksuvälittäjien toimesta. Verkkokaupassamme kaikki henkilötietojen käsittely ja maksuliikenne tapahtuu aina vahvasti suojatulla https-yhteydellä ja kaikki ohjelmistot päivitetään säännöllisesti.

Maksuvälittäjien toiminta on Finanssivalvonnan alaista.

Kaikki maksutapavaihtoehdot