Pyöreä Neliö Pitkula

Pitkulainen nimitarra

Pötkö nimikointitarra
Yksi arkki 15,00 € 70 kpl, 2 arkkia 20 €, 3 arkkia 25 €, 4 arkkia 30€
Ilmainen toimitus!

Suorakulmion muotoiselle pesunkestävälle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi. Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen.

Pitkulainen nimitarra - Suorakulmion muotoinen ja pesunkestävä nimikointitarra (22x12mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin.
search
  • Pitkulainen nimitarra - Suorakulmion muotoinen ja pesunkestävä nimikointitarra (22x12mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin.
  • Pitkulainen nimitarra - Suorakulmion muotoinen ja pesunkestävä nimikointitarra (22x12mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin.

Pötkö:

15,00 €
Sisältää alv:n
Määrä

Personoi omat nimitarrasi - Valitse tarran ja tekstin väri sekä syötä haluamasi nimi. 

Tarran koko on (22x12mm).

Tarra-arkissa on 70 nimitarraa. Ostamalla useamman arkin säästät - 1 arkki 15€ 70kpl, 2 arkkia 20€ 140 kpl ja 3 arkkia 25€ 210 kpl. Arkit voivat olla erilaisia (muoto, väri ja nimi).

Toimitusaika 3-8 arkipäivää - Ilmainen toimitus!

Huomioithan, että tarran esikatselu on havainnollistava ja viimeistelemme tarran kivan näköiseksi painokuntoon.

Tarrojen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia tarroja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja tarra-arkkien välillä.Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Nimikointitarroissa on kääntöpuolella itsekiinnittyvä, voimakas liimapinta.
Irroita tarra arkistaan ja paina tarra liimapinta nimikoitavan vaatteen pesu– tai merkkilappuun kiinni, ei kuitenkaan suoraan vaatteen kankaaseen.
Tavaroissa ja asusteissa joissa ei ole pesulappua, tarra pysyy parhaiten kiinni tasaisella ja puhdistetulla pinnalla. Anna tarran kiinnittyä 24 tunnin ajan ennen pesua.
Tarrat ovat tiskikone- ja pyykinpesukonepesun kestäviä, jopa yli 60 asteen pesut.
Säilytä irralliset tarrat pienten lasten ulottumattomissa.

Verkkokaupan maksuvat

Verkkokaupassamme olevat maksutavat on toteutettu luotettavien maksuvälittäjien toimesta. Verkkokaupassamme kaikki henkilötietojen käsittely ja maksuliikenne tapahtuu aina vahvasti suojatulla https-yhteydellä ja kaikki ohjelmistot päivitetään säännöllisesti.

Maksuvälittäjien toiminta on Finanssivalvonnan alaista.

Kaikki maksutapavaihtoehdot