Lahjakortti

Anna lahjaksi Omanimitarran verkkokaupan lahjakortti.

1) Lisää lahjakortin antajan nimi
2) Lisää lahjakortin saajan nimi
3) Valitse lahjakortin arvo
4) Lisää lahjakortti ostoskoriin ja suorita maksu
5) Saat tilausvahvituksen ostoksesta sähköpostiisi.
6) Lähetämme sähköpostiisi 48h tunnin sisällä lahjakortin koodin sekä liitteenä digitaalisen lahjakortin jossa syöttämäsi tiedot. 

Voit valita pudotusvalikosta lahjakortin arvon ennalta määritetyistä arvoista tai "oma summa" ja syötä kpl-määrä kenttään haluamasi arvo (kokonaisluku, ei pilkkuja).

Lahjakortti Omanimitarra verkkokauppaan
search
  • Lahjakortti Omanimitarra verkkokauppaan

Maks. 22 merkkiä. 

Maks. 22 merkkiä. 

Lahjakortin arvo

Lahjakortti:

24,90 €
Sisältää alv:n
Määrä

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden sen aktivointipäivästä. Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Verkkokaupan maksuvat

Verkkokaupassamme olevat maksutavat on toteutettu luotettavien maksuvälittäjien toimesta. Verkkokaupassamme kaikki henkilötietojen käsittely ja maksuliikenne tapahtuu aina vahvasti suojatulla https-yhteydellä ja kaikki ohjelmistot päivitetään säännöllisesti.

Maksuvälittäjien toiminta on Finanssivalvonnan alaista.

Kaikki maksutapavaihtoehdot