Senioreille

Suosituimmat tuotteet senioreille

Yksi arkki 14,90€, kaksi arkkia 18,90€, kolme arkkia 24,90€

Ei enää kadonneita tavaroita tai vaatteita senioireiden hoitopaikoissa, kun ne nimetään selkeästi omistajan mukaan. Valikoimissa on hyviä tarravaihtoehtoja, joilla merkitset esim. vaatteet, silmälasit ja apulaitteet selkeästi. Löytyy myös isompia tarroja, joiden tekstiä näkee lukea heikommallakin näöllä. Tarrat kestävät konepesun kuudessakymmenessä asteessa ja kuivauksen kuivausrummussa sekä pesun astianpesukoneessa sadassa asteessa. Silitettävät nimilaput kestävät konepesun jopa 95 asteessa. Lue lisää tuotteistamme.

Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Kiinnitys

Kiinnitä tarra napakasti puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Vaatteissa tarra pysyy kiinni pesulapussa tai merkkilapussa. Suoraan kankaaseen kiinnitettynä liima ei välttämättä kestä pesua. Anna liiman kuivua 24 tuntia ennen ensimmäistä pesua. Tarra kestää pesun pesukoneessa kuudessakymmenessä asteessa ja kuivauksen kuivausrummussa sekä pesun astianpesukoneessa sadassa asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Suosituimmat nimitarrat ja nimilaput senioreille

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput

Kestävät kovaakin käyttöä ja yli 95 asteen pesuja. Kiinnitetään silitysraudalla...

Hinta 14,90 € / arkki Hinta
Osta

Pläntti

Neliö nimitarra - Neliön muotoinen ja pesunkestävä nimikointitarra (18x18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin.

Neliön muotoinen pesunkestävä tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa....

Hinta 14,90 € 60 kpl
Osta

Pienet pikkutarrat

Pienet pikkutarrat

Nimitarrat pieniin tavaroihin ja vaatteisiin. Suorakulmion muotoiset (15,5x5,5mm) ja...

Hinta 14,90 € 189 kpl
Osta