Nimikoi tärkeimpäsi

Pesunkestävät kotimaiset nimikointituotteet
vaatteiden ja tavaroiden merkitsemiseen

Suunnittele omat tarrasi

Vain mielikuvitus on rajana! Lataa valokuvasi tai vaikka lempi supersankarisi tarran taustalle. Konepesun kestävät! 

Yksi arkki 14,90 €, kaksi arkkia 18,90 €, kolme arkkia 24,90 €
ilmainen toimitus

14,90€ 60 tarraa

Osta

Mihin käyttöön nimitarrat ja silitettävät nimilaput sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Silitettävät nimilaput taas kiinnitetään silittämällä silitysraudalla suoraan kankaalle. Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti vaikka villalla ja puuvillalla ja sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (∅ 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Kiinnitä tarra napakasti puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Vaatteissa tarra pysyy kiinni pesulapussa tai merkkilapussa. Suoraan kankaaseen kiinnitettynä liima ei välttämättä kestä pesua. Anna liiman kuivua 24 tuntia ennen ensimmäistä pesua. Tarra kestää pesun pesukoneessa kuudessakymmenessä asteessa ja kuivauksen kuivausrummussa sekä pesun astianpesukoneessa sadassa asteessa.

Verkkokaupan maksutavat esittelyssä

Verkkokaupassamme olevat maksutavat on toteutettu luotettavien maksuvälittäjien toimesta. Verkkokaupassamme kaikki henkilötietojen käsittely ja maksuliikenne tapahtuu aina vahvasti suojatulla https-yhteydellä ja kaikki ohjelmistot päivitetään säännöllisesti.

Maksuvälittäjien toiminta on Finanssivalvonnan alaista.

Kaikki maksutapavaihtoehdot

Uutta! Upeat sisustustarrat

Sisustustarroilla luot lastenhuoneeseen satumaisen hienon tunnelman. Itsekiinnittyvät sisustustarrat on helppo kiinnittää sileille tai kevyesti kuvioiduille pinnoille, kuten seiniin, huoneen oviin tai kaappeihin.

A3-kokoinen arkki 19,90 €, ilmainen toimitus

Osta

Jokaisesta tilauksesta 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojelu­liitolle


Haluamme olla mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tavoitetta lapsiystävällisestä Suomesta. Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.