Nimikoi tärkeimpäsi

Pesunkestävät kotimaiset nimikointituotteet
vaatteiden ja tavaroiden merkitsemiseen

Nimikointitarroissa on kääntöpuolella voimakas liimapinta. Irroita nimitarra arkista ja paina tarran liimapinta nimikoitavan vaatteen pesu– tai merkkilappuun kiinni. Tarrat ovat tiski- ja pyykinpesukoneen kestäviä, jopa yli 60 asteen pesut. Lue lisää.


Suunnittele omat tarrasi

Vain mielikuvitus on rajana! Lataa valokuvasi tai vaikka lempi supersankarisi tarran taustalle. Konepesun kestävät! 

Yksi arkki 15€, kaksi arkkia 20€, kolme arkkia 25€,
neljä arkkia 30€. Ilmainen toimitus

Osta


Silitettävät nimilaput

Kestävät kovaakin käyttöä ja korkean lämpötilan pesuohjelmia. Kiinnitetään silitysraudalla tekstiiliin.
Silitettävät nimilaput sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoihin, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin. Tilaa tästä

Silitettävät nimilaput

Osta


Muut nimikointi­tarrat ja tuotteet

Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Jokaisesta tilauksesta 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojelu­liitolle


Haluamme olla mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tavoitetta lapsiystävällisestä Suomesta. Lahjoitamme jokaisesta myydystä arkista 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.