Pisara Pläntti Pötkö

Monimuototarra
12,90 € 64 kpl

Monimuotoarkeissa yhdistyvät kolmea käytännöllistä nimitarra muotoamme kuudessa herkullisessa värissä. Tarroissa lisänä teeman mukaiset hauskat kuviot! Voit valita kolmesta eri teemasta: eläimet, kulkupelit ja vapaa-aika.

Monimuototarra - eläimet
  • Monimuototarra - eläimet
Sisältää alv:n

Maks. 12 merkkiä. 

Maks. 12 merkkiä. 

Paina tallenna ennen ostoskoriin lisäämistä

Teema
Määrä

Tarra-arkissa on 64 nimitarraa. Tarrojen koot pisara (⌀ 18mm), pläntti (18x18mm) ja pötkö (22x12mm).

Ilmainen toimitus!

Tarrojen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia tarroja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja tarra-arkkien välillä.

Nimikointitarroissa on kääntöpuolella itsekiinnittyvä, voimakas liimapinta. Irroita tarra arkistaan ja paina tarra liimapinta nimikoitavan vaatteen pesu– tai merkkilappuun kiinni, ei kuitenkaan suoraan vaatteen kankaaseen. Tavaroissa ja asusteissa joissa ei ole pesulappua, tarra pysyy parhaiten kiinni tasaisella ja puhdistetulla pinnalla. Anna tarran kiinnittyä 24 tunnin ajan ennen pesua. Tarrat ovat tiskikone- ja pyykinpesukonepesun kestäviä, jopa yli 60 asteen pesut. Säilytä irralliset tarrat pienten lasten ulottumattomissa.