Yksi arkki 13,90€, kaksi arkkia 21,90€, kolme arkkia 27,90€

Monimuotoarkeissa yhdistyvät kolme käytännöllistä nimitarra-muotoamme. Monimuototarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen.

Lisää alla oleviin tekstikenttiin nimitarroihisi tulevat tekstit ja valitse teema. Voit jättää toisen tekstikentän tyhjäksi.

search
Sisältää alv:n

Maks. 12 merkkiä. 

Maks. 12 merkkiä. 

Monimuoto
Määrä

Tarra-arkissa on 64 nimitarraa. Tarrojen koot pisara (⌀ 18mm), pläntti (18x18mm) ja pötkö (22x12mm).

Ostamalla useamman arkin säästät: Yksi arkki 13,90 €, kaksi arkkia 21,90 €, kolme arkkia 27,90 €. Arkit voivat olla erilaisia.

Ilmainen toimitus!

Tarrojen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia tarroja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja tarra-arkkien välillä.

Nimikointitarroissa on kääntöpuolella itsekiinnittyvä, voimakas liimapinta.
Irroita tarra arkistaan ja paina tarra liimapinta nimikoitavan vaatteen pesu– tai merkkilappuun kiinni, ei kuitenkaan suoraan vaatteen kankaaseen.
Tavaroissa ja asusteissa joissa ei ole pesulappua, tarra pysyy parhaiten kiinni tasaisella ja puhdistetulla pinnalla. Anna tarran kiinnittyä 24 tunnin ajan ennen pesua.
Tarrat ovat tiskikone- ja pyykinpesukonepesun kestäviä, jopa yli 60 asteen pesut.
Säilytä irralliset tarrat pienten lasten ulottumattomissa.