Pikkutarrat

Yksi arkki 15,00 € 189 kpl , 2 arkkia 20 €, 3 arkkia 25 €, 4 arkkia 30€
Ilmainen toimitus!

Nimitarrat pieniin tavaroihin ja vaatteisiin. Suorakulmion muotoiset (15,5x5,5mm) ja konepesun kestävä pienet nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten pienten tavaroiden merkisemiseen, kuten pienten lelujen, aterimien, silmä-/aurinkolasien ja avainten nimeämiseen.

Tilaa pienet nimitarrat netistä | Omanimitarra.fi
search
  • Tilaa pienet nimitarrat netistä | Omanimitarra.fi

Pikkutarrat:

15,00 €
Sisältää alv:n

Maks. 17 merkkiä. 

Maks. 17 merkkiä. 

Teema
Määrä

Saatat pitää myös

Heijastavat tarrat

Heijastavat tarrat netistä Heijastavat tarrat

Turvaa pimeyteen näppärillä heijastavilla tarroilla. Nyt voit...

Hinta 15,00 € / arkki Hinta
Ilmainen toimitus
Osta

Personoi omat pienet nimitarrasi - Valitse haluamasi väri ja syötä nimi teksti kenttiin. Voit halutessasi jättää toisen teksti-kentistä tyhjäksi.

Pikku-tarran koko 15,5 x 5,5mm. Yhdessä nimilatarra-arkissa on yhteensä 189 pientä nimitarraa.

Ostamalla useamman arkin säästät: 1 arkki 15€ - 189 kpl, 2 arkkia 20€ - 378 kpl ja 3 arkkia 25€ - 567 kpl.

Toimitusaika 3-8 arkipäivää - Ilmainen toimitus!

Nimitarrojen väri saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia nimitarroja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja tarra-arkkien välillä.

Pienet pikkutarrat ovat kooltaan 15,5 x 5,5 mm ja ne soveltuvat hyvin pienten ja helposti häviävien tavaroiden merkitsemiseen. Yhdellä arkilla 189 tarraa. Pesunkestävät tarrat voit kiinnittää pieniin vaatteisiin sekä tavaroihin.Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Pikkutarrat kestävät kuumaa, kylmää, käyttöä ja kulutusta. Voit kiinnittää ne vaatteisiin ja tavarohin ja ne kestävät uunissakin kuumaa, pakkasessa kylmää, kuivausrumpussa sekä konepesua 60 asteessa. Kiinnityksessä on tärkeä että tarra kiinninitetään kuivalle ja puhtaalle pinnalle. Vaatteissa pesumerkintä - ja tuotetietolapuilla ne pysyvät parhaiten kiinni.

Verkkokaupan maksuvat

Verkkokaupassamme olevat maksutavat on toteutettu luotettavien maksuvälittäjien toimesta. Verkkokaupassamme kaikki henkilötietojen käsittely ja maksuliikenne tapahtuu aina vahvasti suojatulla https-yhteydellä ja kaikki ohjelmistot päivitetään säännöllisesti.

Maksuvälittäjien toiminta on Finanssivalvonnan alaista.

Kaikki maksutapavaihtoehdot