Yksi arkki 15€ | 2 arkkia 20€ | 3 arkkia 25€ | 4 arkkia 30€

Nimitarrat nyt myös omalla kuvalla ja designillä

Voit ladata omia kuvia tarrojen koristeeksi, asetella ne vapaasti haluamaasi paikkaan. Voit tietysti valita tarran ja tekstin värin, sekä valita tekstille haluamasi fontin ja paikan. Nimitarrat valmistetaan Suomessa ja ne ovat pesunkestäviä. Nimitarrat soveltuvat hyvin vaatteiden ja tavaroiden merkitsemiseen. Lue lisää tuotteistamme

Mihin käyttöön nimitarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Turvallisuus

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Kestävyys

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Kiinnitys

Kiinnitä tarra napakasti puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Vaatteissa tarra pysyy kiinni pesulapussa tai merkkilapussa. Suoraan kankaaseen kiinnitettynä liima ei välttämättä kestä pesua. Anna liiman kuivua 24 tuntia ennen ensimmäistä pesua. Tarra kestää pesun pesukoneessa kuudessakymmenessä asteessa ja kuivauksen kuivausrummussa sekä pesun astianpesukoneessa sadassa asteessa.

Käyttövinkkejä

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Valitse ensin tarran muoto

Pyöreä

Pyöreä - Ympyrän muotoinen nimikointitarra

Ympyrän muotoinen tarra (Ø 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin! 

15€ 60kpl
Valitse

Neliö

Neliö - Suorakulmion muotoinen nimikointitarra

Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa!

15€ 60kpl
Valitse

Pitkula

Pitkula - Suorakulmion muotoinen nimikointitarra

Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi!

15€ 70kpl
Valitse