Mihin käyttöön tarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappu. Kankaaseen suoraan kiinnittämistä emme suosittele, koska tarra saattaa lähteä pesussa tai jättää vahvasta liimasta jäljen kankaaseen. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Käyttöohje

Kestävätkö tarrat pesua? 

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. 

Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.  

Ovatko tuotteet turvallisia käyttää?

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä. 

Kuinka valmistatte tuotteenne?

Tuotteemme valmistetaan tilauksesta painoalan asiantuntijan toimesta kehittyneimmillä painoteknologioilla Keravalla.

Kuinka pitkä on toimitusaikanne?

Ilmaisella toimituksellamme tuotteet ovat perillä pääsääntöisesti 3-8 arkipäivän sisällä. Postin kulku voi ajoittain vaikuttaa toimitusaikojen pituuteen.

Mitä teen jos en ole vastaanottanut tilaustani?

Mikäli tilaus ei ole saapunut 2 viikon kuluessa tilausvahvistuksen saamisesta, ota meihin yhteyttä

Vastaanotin viallisen tuotteen, mitä teen?

Lähetä meille viesti sähköisellä lomakkeella. Liitä viestiin mukaan tilausnumero, tietoa viasta ja jos mahdollista, kuva viallisesta tuotteesta. Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksessa, tee ensin vahinkoilmoitus Postissa ja ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme uusien tuotteiden toimittamiseksi.

Minun täytyy muuttaa tilaamieni nimitarrojen tietoja, mitä teen?

Voimme tehdä muutoksia nimikointitarroihin ennen niiden painoa. Ota meihin pikaisesti yhteyttä sähköisellä lomakkeella.

Saamani alennuskoodi ei toimi

Mikäli hallussasi oleva alennuskoodi verkkokauppaamme ei toimi, ilmoita siitä meille niin lähetämme sinulle uuden koodin.