Tilaus

Saat tilauksestasi automaattisesti tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Olethan meihin yhteydessä mikäli tilausvahvistus ei tule perille sähköpostiisi. 

Hinnat ja arvonlisävero

Tarrame Finland Oy pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). 

Alennus- ja kampanjakoodit 

Alennus- ja kampanjakoodin voi syöttää tilaussivulla. Koodi on voimassa toistaiseksi, ellei toisin mainita. 

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Visma Pay:n yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite:
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta

Toimitusehdot Suomessa

Tuotteet valmistetaan asiakkaan tilauksesta aina pikimmiten tilausten saapumisesta. Tuotteemme toimitetaan postitse Posti Oyj:n jakamana. Tuotteet ovat pääsääntöisesti perillä 7-10 arkipäivän sisällä.

Huomioithan, että Tarrame ei vastaa Postin jakeluviivästyksistä eikä tuotteiden katoamisista. 

Jos toimitus jostain syystä viivästyy meidän puolestamme, otamme sinuun yhteyttä.

Toimitus ulkomaille

Tällä hetkellä toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. 

Tilauksen muuttaminen

Tilauksen peruminen on mahdollista, mikäli tuotteen valmistusta ei ole vielä aloitettu. Voit perua tilauksen ottamalla meihin yhteyttä. Jos tuotteen valmistus on jo käynnissä, ei tilausta voi enää perua. Mahdollisissa tuotteiden virhetapauksissa menetellään palautus ja vaihto-oikeuden mukaisesti.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Painotuotteilla ei ole palautusoikeutta, personoidun tuotteen tilaus syntyy kun tilaus lähetetään, joten varmistathan huolellisesti tilausta tehdessäsi että tarrat (värit, muoto ja teksti) ovat toiveidesi mukaiset. Viallisilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli virhe on tapahtunut asiakkaan puolella tilauksen yhteydessä (esimerkiksi kirjoitusvirhe tekstissä, väärä tarran väri tai muoto) emme ota palautusta vastaan emmekä hyvitä tuotetta. 

Huomioithan, että tarrojen värisävy saattaa poiketa näytöllä näkyvästä värisävyistä, koska eri näytöt toistavat värit eri tavalla. Väri saattaa vaihdella hieman myös painoteknillisistä syistä johtuen. Myös samanlaisia tarroja tilattaessa väreissä voi olla pieniä sävyeroja tarra-arkkien välillä. Mikäli tuotteessa on selkeä virhe eli olemme tehneet mustat tarrat vaikka oli tilattu valkoiset, korvaamme virheen lähettämällä uudet tuotteet. 

Kuljetuksessa vaurioituneet lähetykset

Pyrimme aina pakkaamaan tuotteet huolellisesti ja varoen. Mikäli kuitenkin tilaamasi tuotteen paketti on vaurioitunut esimerkiksi kuljetuksessa ja samalla myös tilaamasi tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus postille. Ota tämän jälkeen meihin yhteyttä uusien tuotteiden toimittamiseksi.

Ylivoimainen este

Tarrame Finland Oy ei vastaa mikäli tilauksen toimitus estyy tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten lakosta, yleisen liikenteen häiriytymisestä tai muusta vastaavasta yrityksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset oikeuteen menevät riitaisuudet Tarrame Finland Oy:n ja ostajan välillä ratkaistaan Tarrame Finland Oy:n kotipaikan tuomioistuimessa Helsingissä.

Yritys

Tarrame Finland Oy
Y-tunnus: 3126785-9
info(a)omanimitarra.fi

Tilinumero: Nordea: FI14 1544 3000 1677 62
BIC/swift: NDEAFIHH