Pidä tärkeimpäsi tallessa

Kun lapsi aloittaa päiväkodissa, on jokainen sukka, alusvaate, paita, housut, ulkovaatteet, hanskat, pipot, vesipullo sekä unilelu nimikoitava, jotta ne pysyvät tallessa eivätkä mene sekaisin kavereiden tavaroiden kanssa. Näin tekemällä helpotamme lapsiamme hoitavan henkilökunnan arkea. Nimikoinnin tarpeet eivät toki rajoitu vain päiväkotiin: lasten koulut, leirit ja kerhot sekä arkisten askareiden keskellä myös aikuisilla ja vanhuksilla on hyvä olla omaisuus nimettynä. Nimikointitapoja on monia, mutta koemme pesua kestävien nimikointitarrojen olevan tarkoituksenmukaisin sekä siistein ja helpoin tapa pitää tärkeimpänsä tallessa.

Kestävää kulutusta

Hyvälaatuiset lastenvaatteet kestävät usein vähintään kolmen lapsen käytön. Nimikoimalla vaatteet tarroilla, säilyvät ne siisteinä seuraavalle käyttäjälle eikä nimiä tarvitse esimerkiksi sutata tussilla vaatteeseen. Kannustamme ajattelemaan lastenvaatteiden käyttöikää yli omien lasten käyttötarpeen - näin hyödynnämme tuotettuja vaatekappaleita pidempään antamalla niille uuden elämän.

Kotimainen yritys

Tarrame Finland Oy on suomalainen yritys, jonka omanimitarra.fi -verkkokaupasta tilatut nimikointitarrat tuotetaan painoalan ammattilaisilla ja kehittyneimmillä tulostusteknologioilla Keravalla.

Mielestämme vaatteiden nimikointi tulee olla helppoa ja yksinkertaista, tarrojen tilaamisesta aina vaatteeseen kiinnittämiseen, sekä ennen kaikkea edukasta. Tarrat ovat ennen kaikkea käytännöllinen tapa säilyttää vaatteet ja tavarat tallessa, tuoden myös väreillään ilmettä ja iloa arkiseen nimikointi-tehtävään sekä merkitystä jokaiselle asiakkaallemme läpi vaatteiden elinkaaren.

Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki.

Lasten asialla

Haluamme olla mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tavoitetta lapsiystävällisestä Suomesta. Lahjoitamme jokaisesta verkkokaupastamme tehdystä tilauksesta 0,50€ MLL:lle.

Ota meihin yhteyttä

Jos tilauksesi kanssa on ongelmia, haluat tehdä reklamaation tai antaa meille palautetta tai kehitysideoita lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeella.

Tarrame Finland Oy
Y-tunnus: 3126785-9