Nimikointituotteet yrityksille

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! Toteutetaan tuotteet juuri toiveidenne mukaisesti.
Laita viestiä info@omanimitarra.fi tai soita +358 40 559 7673

Nimikointituotteet vanhainkoteihin ja palvelutaloille

Valmistamme tuotteet juuri toiveesi mukaisesti. Käytössämme on laadukkaat materiaalit, jotka kiinnittyvät niin vaatteisiin, tavaroihin, leluihin, sukkiin, työkaluihin, toimistotarvikkeisiin, kenkiin, puhelimiin ja reppuihin. Nimikointitarrat sekä silitettävät nimilaput kestävät kovaakin kulutusta haalistumatta, venymättä ja irtoamatta.

Vanhainkoteihin tai hoitolaitoksiin suosittelemme silitysraudalla silitettäviä nimilappuja, jotka kestävät pesun korkeimmissa lämpötiloissa. Myös nimitarrat ovat toimiva tuote ja niitä voi käyttää vaatteiden ja tavaroiden merkitsemiseen. Nimitarrat olisi hyvä kiinnittää vaatteen pesulappuun. Nimitarrat kestävät kymmeniä 60 asteen konepesuja, kuivatusta. Jos valitset silitettävät nimilaput, kestävät ne jopa 95 asteen konepesut.

Pienemmillä pikku-tarroilla voi helposti merkata kaikki pienemmät tavarat kuten kynät, kirjat ja mukit, puhelimen jne. Tarrat ovat pesunkestäviä ja pysyvät kiinni astianpesukoneen pesussakin.

Ota meihin yhteyttä niin katsotaan oikeat tuotteet teille! Tilaus onnistuu laskulla ja suuremmissa tilauksissa ja ryhmätilauksissa teemme parhaan mahdollisen tarjouksen.

Päiväkotiin, kouluun ja kerhoihin

Kun lapsi aloittaa päiväkodissa, on jokainen sukka, alusvaate, paita, housut, ulkovaatteet, hanskat, pipot, vesipullo sekä unilelu nimikoitava, jotta ne pysyvät tallessa eivätkä mene sekaisin kavereiden tavaroiden kanssa. Näin tekemällä helpotamme lapsiamme hoitavan henkilökunnan arkea.

Nimikoinnin tarpeet eivät toki rajoitu vain päiväkotiin: lasten koulut, leirit ja kerhot sekä arkisten askareiden keskellä myös aikuisilla ja vanhuksilla on hyvä olla omaisuus nimettynä. Nimikointitapoja on monia, mutta koemme pesua kestävien nimikointitarrojen olevan tarkoituksenmukaisin sekä siistein ja helpoin tapa pitää tärkeimpänsä tallessa.

Hyvälaatuiset lastenvaatteet kestävät usein vähintään kolmen lapsen käytön. Nimikoimalla vaatteet tarroilla, säilyvät ne siisteinä seuraavalle käyttäjälle eikä nimiä tarvitse esimerkiksi sutata tussilla vaatteeseen. Kannustamme ajattelemaan lastenvaatteiden käyttöikää yli omien lasten käyttötarpeen - näin hyödynnämme tuotettuja vaatekappaleita pidempään antamalla niille uuden elämän.

Päiväkotien ja koulujen ryhmätilauksella saat meiltä nimikointituotteet parhaalla mahdollisella hinnalla. Toimitamme tilatut tuotteet nopeasti ja tuotteilla on aina 100% tyytyväisyys takuu!

Sairaalapesuloille, urheiluseuroille ja tapahtumiin

Tarvitsetko tarrat yrityksellesi kustomoituna? Laita viestiä, me hoidetaan!

Tehokkailla tuotantomenetelmillä pystymme tarjoamaan kaikki tuotteet parhaalla mahdollisella hinnalla, luotettavasti ja laadulla! Kattavasta materiaali valikoimastamme on mahdollisuus valmistaa tuotteet juuri toiveesi mukaisesti. Tunnemme tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa.

Valittavissa on niin heijastavista materiaaleista metallin ja kullanhohtoon ja muotoon leikattuna. Autamme suunnittelussa ja toteutuksessa. Tuotteet voit myös noutaa heti kun valmiina tuotantohallilta Keravalta.

Kysy lisää, autamme löytämään oikean tuotteen juuri oikeaan käyttöön. Laita viestiä info(a)omanimitarra.fi tai pirauta +358 40 559 7673

Ota meihin yhteyttä

Saat parhaiten yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Tarrame Finland Oy
Y-tunnus: 3126785-9
+358 40 559 7673
info(a)omanimitarra.fi