Mihin käyttöön nimitarrat ja silitettävät nimilaput sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappuun. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Silitettävät nimilaput taas kiinnitetään silittämällä silitysraudalla suoraan kankaalle. Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti vaikka villalla ja puuvillalla ja sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin.

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä.

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa. Käyttöohje

Ympyrän muotoinen tarra (∅ 18mm) sopii hyvin vaatteiden pesulappuihin. Neliön muotoinen suurin tarra (18x18mm) näkyy hyvin myös tavaroissa. Suorakulmion muotoiselle tarralle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi.

Kiinnitä tarra napakasti puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Vaatteissa tarra pysyy kiinni pesulapussa tai merkkilapussa. Suoraan kankaaseen kiinnitettynä liima ei välttämättä kestä pesua. Anna liiman kuivua 24 tuntia ennen ensimmäistä pesua. Tarra kestää pesun pesukoneessa kuudessakymmenessä asteessa ja kuivauksen kuivausrummussa sekä pesun astianpesukoneessa sadassa asteessa.

MonimuotoarkitOsta

Monimuotoarkeissa yhdistyvät kolme käytännöllistä nimitarra-muotoamme. Valittavissa on eri värivaihtoehtoja sekä lisänä myös hauskat kuviot!

Pienet pikkutarratOsta

Pienet pikku-tarrat ovat kooltaan 15,5 x 5,5 mm ja ne soveltuvat hyvin pienten ja helposti häviävien tavaroiden nimikoimiseen. Yhdellä arkilla on 182 tarraa. Pikku-tarroilla voit nimikoita vaikka vauvan tutit, kynät, pyyhekumit, viivottimet, puhelimen, laturit, toimistotarvikkeet, silmälasit, pakasterasiat, vihkot sekä ihan kaikki muut pienemmät ja helposti hukkuvat vaatteet että tavarat.

Pikkutarrat kestävät kuumaa, kylmää, käyttöä ja kulutusta. Voit laittaa niitä uuniin, pakkaseen, kuivausrumpuun sekä pestä 60 asteessa pyykinpesukoneessa. Kiinnityksessä on tärkeää että tarra kiinninitetään kuivalle ja puhtaalle pinnalle. Vaatteissa pesumerkintä- ja tuotetietolapuilla ne pysyvät parhaiten kiinni.

Nimikointitarrat omalla designilläOsta

Valitse tarrasi muoto ja eikun oman tarran suunnitteluun! Voit haluamasi fontin ja muokata tekstit juuri haluamasi näköisiksi. Valitse taustakuva, hymiöitä tai lataa vaikka oma kuvasi, lempi supersankarisi tai seurasi logo tarran taustalle. Nimitarra editorissa vain mielikuvitus on rajana!

Tarrat soveltuvat kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Tarrat kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.

Silitettävät nimilaputOsta

Silitettävät nimilaput kiinnitetään silittämällä silitysraudalla suoraan kankaalle. Suorakulmion muotoiselle nimilapulle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi/tiedot. Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti vaikka villalla ja puuvillalla ja sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin. Ne kestävät hyvin pesua ja voit pestä pesukoneessa 95 asteessa useita pesukertoja.

Kiinnittäessä käytä silitysraudan korkeinta lämpötilaa ja ota höyrytoiminto pois päältä. Irrota silitettävä nimilappu arkilta ja aseta se suoraan haluttuun paikkaan. Silitä rauhallisesti pyörivällä liikkeellä noin 8-10 sekuntia. Anna hetken jäähtyä ja nimilappu on kiinnitetty!

Havainnekuva pisara-tarroista
Havainnekuva pläntti-tarrasta
Havainnekuva pötkö-tarrasta
Havainnekuva monimuoto-tarroista
Havainnekuva pikkutarroista
Havainnekuva Havainnekuva pyöreästä Oma tarrasta
Havainnekuva suurista nimitarroista
Havainnekuva silitettävästä tarrasta

Jokaisesta tilauksesta 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojelu­liitolle


Haluamme olla mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tavoitetta lapsiystävällisestä Suomesta. Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.