Nimikointitarrat

Nimikointitarroissa on kääntöpuolella itsekiinnittyvä, voimakas liimapinta. Liima ei kuitenkaan tahraa tai jätä liimajälkiä irrottaessa tarraa vaatteesta tai esineestä. Tarrat ovat konepesun kestäviä ja kestävät useita pesukertoja. 

Irroita tarra arkistaan ja paina tarra liimapinta nimikoitavan vaatteen pesu– tai merkkilappuun kiinni, ei kuitenkaan suoraan vaatteen kankaaseen.

Tavaroissa ja asusteissa joissa ei ole pesulappua, tarra pysyy parhaiten kiinni tasaisella ja puhdistetulla pinnalla. Anna tarran kiinnittyä 24 tunnin ajan ennen pesua. Käyttöohje

Tarrat ovat tiskikone- ja pyykinpesukonepesun kestäviä, jopa yli 60 asteen pesut.

Säilytä irralliset tarrat pienten lasten ulottumattomissa.

Mihin käyttöön tarrat sopivat?

Nimikointitarrat soveltuvat lähes kaikenlaisten tavaroiden, lelujen, astioiden, vaatteiden, kenkien ja asusteiden nimikoimiseen ja merkitsemiseen. Vaatteissa paras paikka kiinnittää tarra on pesumerkintälappu tai valmistajan merkkilappu. Kankaaseen suoraan kiinnittämistä emme suosittele, koska tarra saattaa lähteä pesussa tai jättää vahvasta liimasta jäljen kankaaseen. Kengissä tarra pysyy parhaiten kantapään kohdelle tai kengän varteen kiinnitettynä. Leluissa ja tavaroissa tarrat pysyvät parhaiten tasaisella ja puhtaalla pinnalla.

Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva pötkö-tarrasta
Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva nimikointitarroista

Kestävätkö tarrat pesua? 

Nimikointitarroissa käyttämämme materiaalit ovat kulutusta ja pesua kestäviä. Tarramme kestävät hyvin pyykinpesua 60 asteessa sekä kuivausrummussa kuivaamista. Kannattaa kuitenkin välttää liian pitkää kuivausaikaa tai korkeaa kuivauslämpötilaa, joilloin tarrat saattavat irrota. 

Astianpesukoneessa nimikointitarrat kestävät normaalipesua n. 75 asteessa.  

Silitettävät nimilaput

Silitettävät nimilaput kiinnitetään silittämällä silitysraudalla suoraan kankaalle. Suorakulmion muotoiselle nimilapulle (22x12mm) mahtuu pidempikin nimi/tiedot. Silitettävät nimilaput pysyvät kiinni erinomaisesti vaikka villalla ja puuvillalla ja sopivatkin hyvin liinavaatteisiin, pipoille, sukille, kaulaliinoille sekä vauvanvaatteisiin. Ne kestävät hyvin pesua ja voit pestä pesukoneessa 95 asteessa useita pesukertoja.

Kiinnittäessä käytä silitysraudan korkeinta lämpötilaa ja ota höyrytoiminto pois päältä. Irrota silitettävä nimilappu arkilta ja aseta se suoraan haluttuun paikkaan. Silitä rauhallisesti pyörivällä liikkeellä noin 8-10 sekuntia. Anna hetken jäähtyä ja nimilappu on kiinnitetty!

Pidä tärkeimpäsi tallessa

Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva pötkö-tarrasta
Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva nimikointitarroista
Havainnekuva nimikointitarroista

Kun lapsi aloittaa päiväkodissa, on jokainen sukka, alusvaate, paita, housut, ulkovaatteet, hanskat, pipot, vesipullo sekä unilelu nimikoitava, jotta ne pysyvät tallessa eivätkä mene sekaisin kavereiden tavaroiden kanssa. Näin tekemällä helpotamme lapsiamme hoitavan henkilökunnan arkea. Nimikoinnin tarpeet eivät toki rajoitu vain päiväkotiin: lasten koulut, leirit ja kerhot sekä arkisten askareiden keskellä myös aikuisilla ja vanhuksilla on hyvä olla omaisuus nimettynä. Nimikointitapoja on monia, mutta koemme pesua kestävien nimikointitarrojen olevan tarkoituksenmukaisin sekä siistein ja helpoin tapa pitää tärkeimpänsä tallessa.

Ovatko tuotteet turvallisia käyttää?

Tuotteissamme käytettävät liukenemattomat väriaineet sekä materiaalit ovat EU:n turvallisuusdirektiivien mukaisia, laadukkaita ja turvallisia painotuotteita ja ne eivät pidä sisällään esimerkiksi haitallisia muoviyhdisteitä. 

Havainnekuva nimikointitarroista

Kestävää kulutusta

Hyvälaatuiset lastenvaatteet kestävät usein vähintään kolmen lapsen käytön. Nimikoimalla vaatteet tarroilla, säilyvät ne siisteinä seuraavalle käyttäjälle eikä nimiä tarvitse esimerkiksi sutata tussilla vaatteeseen. Kannustamme ajattelemaan lastenvaatteiden käyttöikää yli omien lasten käyttötarpeen - näin hyödynnämme tuotettuja vaatekappaleita pidempään antamalla niille uuden elämän.

Havainnekuva pisara-tarroista
Havainnekuva pläntti-tarrasta
Havainnekuva pötkö-tarrasta
Havainnekuva monimuoto-tarroista
Havainnekuva pikkutarroista
Havainnekuva Havainnekuva pyöreästä Oma tarrasta
Havainnekuva suurista nimitarroista
Havainnekuva silitettävästä tarrasta

Jokaisesta tilauksesta 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojelu­liitolle


Haluamme olla mukana tukemassa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tavoitetta lapsiystävällisestä Suomesta. Lahjoitamme jokaisesta tilauksesta 50 senttiä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.